BF1hir.jpg

A következő Battlefieldhez már valószínűleg nem lesz Premium Pass, a hagyományos DLC-k nem működnek annyira a multiplayer játékoknál, mint régen. A Battlefront 2 botránya után nem tudjuk, végül átveszik-e azt a rendszert, amiben minden ingyen jár, és játékkal szerezhető fizetőeszközökkel vagy miktrotranzakcióval lehet feloldani a tartalmakat, de ha jól, észszerűen implementálják, működhet.

A DICE úgy döntött, a They Shall Not Pass-szel bekerült Devil's Anvilt, valamint az In the Name of the Tsarral érkezett Brusilov Offensive-et ingyenessé teszi. A csapat azt reméli, így majd megtelnek a szerverek, hiszen azok a játékosok is játszhatnak az Operationökkel, akiknek csak az alapjáték van meg. A DLC-s pályák, fegyverek, járművek külön továbbra is csak azok számára elérhetők, akik fizetnek. Még egy bonyolítás van a dologban: kéthetente változik, melyik Operation játszható.

Emellett 30000-ről 25000-re csökkentették az egyes bevetésenként szükséges pontok számát, hogy többen juthassanak a végére egy nekifutásra.

Szerintetek jó húzás ez?

Forrás: GameStar