CoDWW2.jpg

Jön egy új kaszt, fegyvereket kapunk, és újra játszhatunk Demolition módban. Január 30-án jelenik meg a Call of Duty: WWII első DLC-je, a The Resistance, viszont nem kell ezt megvenni ahhoz, hogy új tartalmakhoz juthassunk.

A Winter Siege után jön a következő esemény, ami valami fura véletlen folytán szintén a The Resistance nevet kapta. Ingyenes lesz és bárki részt vehet benne, akinek megvan a játék. Új tartalmak tekintetében számíthatunk három fegyverre (Volkssturgewehr puska, ORSO géppisztoly, 9mm SAP pisztoly), melyeket feladatok teljesítésével lehet feloldani, variációikat pedig Resistance ládákból nyithatjuk ki.

Jön továbbá a Resistance divízió is. Aki ezt választja, az első szinten kést használhat pisztolya mellé, a másodikon zavarhatja a közelében lévők minimapjét, a harmadikon egy extra kiegészítőt rakhat pisztolyára, a negyediken pedig láthatja, hogy a tőle nem túl távol elhelyezkedő ellenfelek pontosan hol vannak.

Az esemény során visszatér a Demolition nevű mód, ami majdnem olyan, mint a Search & Destroy, de újra lehet éledni. A másik mód a Prop Hunt lesz, ami nagy sikert aratott a Modern Warfare Remasteredben; ebben a játékosok egyik fele tereptárgynak álcázza magát, a másik fele alkotta csapatnak pedig likvidálnia kell őket.

Az esemény január 23-ától február 27-éig tart, minden héten alanyi jogon jár egy láda. Mindenképp lépjetek be.

Forrás: GameStar