codbo4.jpg

Egyre kuszább és aggasztóbb hírek érkeznek az idei Call of Dutyról. Nemrég érkeztek a pletykák, amelyek szerint a Call of Duty: Black Ops 4 bizony egyjátékos kampány nélkül fog megjelenni, mivel már most látszik, hogy nem lesz ideje a Treyarchnak tisztességesen összekalapálni a sztorimódot. Most újabb híresztelések érkeztek és ezekről sem lehet azt mondani, hogy túlságosan biztatóak lennének.

Ha igaznak bizonyulnak a korábbi hírek, akkor kampány helyett egy mostanában divatos battle royale játékmódot kapunk a megszokott zombis móka és multiplayer mellé. A frissen kiszivárgott infók alapján viszont maga a multi sem áll túl jól. Jelenleg ugyanis olyan pletykák terjengenek a széles világszőttesen, hogy a fejlesztők egy Overwatch-szerű multiplayer móddal szerettek volna megpróbálkozni, ahol eltérő képességekkel rendelkező egyedi hősök közül kell minden meccs előtt karaktert választania a játékosoknak. A tesztek során azonban kiderült, hogy ez nem igazán működik, így végül visszavettek az Overwatch-szerű elemekből és olyan megoldásokat alkalmaztak inkább, amiket megszokhattak a CoD rajongók. Elvileg maga a mozgás és a játékmenet leginkább a Black Ops 3-ra hajaz. 

A kiszivárgott információmorzsák alapján egy kill streak-re épülő rendszert is be akartak vezetni, de ez sem sült el jó, mert túlzottan erős képességeket lehetett vele megszerezni és teljesen eltolta az erőviszonyokat. A fenti részleteket megszellőztető szivárogtató egyébként azt is mondta, hogy jelen állapotában ez a legrosszabban festő Cod multi, amit valaha láttunk. 

Call Of Duty Black Ops 3 Screenshot 20180123171130 1 Original 760x760

Kíváncsian várjuk, mi sül majd végül ki az egészből, de az biztos, hogy az előjelek nem mondhatóak fényesnek. Május 17-én fogják hivatalosan is bejelenteni a Call of Duty: Black Ops 4-et, akkor remélhetőleg már konkrét információkat kapunk a kampányról (vagy annak hiányáról) és a többjátékos módról is. 

Forrás: GameStar