codbo4.jpg

Úgy tűnik, hogy az Activision mostantól a "mindent vagy semmit" elvét fogja követni, ami a DLC-ket illeti.

Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 nem csak a játékmenetben, de az üzleti modellben is radikális változásokat fog eszközölni, ugyanis az Activision bejelentette, hogy mostantól kizárólag Season Pass formájában vehetünk DLC-ket, külön-külön erre nem lesz lehetőség.

Hirdetés

Az új modellben egészen pontosan kettő lehetőségünk van: vagy megvásároljuk a Black Ops Passt (és ezzel megkapjuk azokat a pályákat, amelyeket korábban kisebb csomagokban külön megvehettünk) vagy pedig egész egyszerűen DLC-k nélkül fogunk játszani. Az Activision eléggé féllábon álló indoklása szerint azért van így, mert sűrűbben szeretnének tartalmakat kiadni:

"Újradefiniáljuk a szezonokat azzal, hogy több tartalmat fogunk gyakrabban kiadni. A multiplayer pályák, valamint a Zombies és Blackout tartalmak mellett a játékosok egyéb játékbeli újdonságokra és tematikus eseményekre is számíthatnak majd."

Az Activision természetesen arra bátorít mindenkit, hogy egyből a Digital Deluxe verziót szerezzék be, hiszen abban már alapból benne van a Black Ops Pass is. A Call of Duty: Black Ops 4 megjelenés október 12-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: GameStar