bf1dlc.jpg

Jótékony hangulatban van az EA, egy hétig ingyen bezsákolhatunk két kiegészítőt is, a Battlefield 1, illetve a Battlefield 4 mellé.

Ha június végén lemaradtál volna a Battlefield 1 grátisz osztogatott Turning Tides kiegészítőjéről, akkor most itt az újabb lehetőség, az Electronic Arts és a Dice ismét ingyenessé tette a DLC-t. Ha viszont a Battlefield 4 jobban fekszik, akkor sem kell bánkódnod az ahhoz tartozó Second Assault szintén ingyen elérhető, minden platformra, a rájuk vonatkozó áruházban (PC: Origin, PS4: Playstation Store, Xbox: Microsoft Store) egészen július 17-ig.

Az akció a „Road to Battlefield” kampány része, mellyel az október 19-én megjelenő, újfent a második világháborúba elkalauzoló Battlefield 5-öt népszerűsítik. És igen, továbbra is adakozó kedvükben lesznek, még a hónap vége előtt ingyen bezsákolható lesz a Battlefield 1 mellé annak utolsó kiegészítője, az Apocalypse is, ahogy jó eséllyel az eddigi kiegészítőkre is lesz újabb esély ingyen lecsapni. Ha figyelitek hírfolyamunkat, nem fogtok lemaradni egyikről sem!

battlefield-1-turning-tides.jpg

Forrás: PC Guru