A Willard Wyler által megírt forgatókönyv szerint ugyancsak 4 karakterrel hentelhetjük a zombikat az 1950-es éveknek megfelelő öltözékben. A négy választható karakter a következő: a Tudós, a Lázadó, a Katona és az Iskolás lány. Ha menőnek érzed magad, csak próbálj meg életben maradni a DLC biztosította 4 pályán:

  • Bermuda: egy hajóroncsnál létrehozott kunyhótelepen bejárhatjuk a terepet kezdve a halpiactól egészen a világítótoronyig, a közepes méretű pályán számtalan extrákkal is találkozhatunk közben.

IW Absolution Bermuda

  • Permafrost: ezen a fagyos és rideg pályán a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy 3 féle útvonalon rohamozhassák meg a zombikat. Bejárhatják a teljes térképet, a különféle utcáktól kezdve a vasútállomásig, sőt, még egy elhagyatotott színházba és betekintést nyerhetnek ezen a szűk pályán.

IW Absolution Permafrost

  • Fore: ez a pálya a golfkedvelőknek biztos nagyon be fog jönni. Ugyanis nagyon arra hajaz. Ráadásul olyan vizuális élményeket, effekteket, hanghatásokat pakoltak bele a készítők, amelyek csak fokozzák a hangulatot!

IW Absolution Fore

  • Ember: sajnos magyar jelentése ennyiben ki is merül. A Call of Duty: Modern Warfare 3-ból ismert 'Ellenállás' pályájának felturbózott átdolgozása. A pálya tartalmaz lávát, akasztófákat és egy vallatószobát is, ha a csapattársak nem szeretnének elszakadni egymástól.

IW Absolution Ember

A Call of Duty: Infinite Warfare Absolution névre hallgató kiegészítője 2017. július 6-án jelenik meg PlayStation 4-re!