A náci Deathshead tábornok meggyilkolása rövid győzelemnek bizonyult. A veszteség ellenére a németek továbbra is kezükben tartják a világ irányítását. Te vagy BJ Blazkowicz, avagy Terror-Billy, az ellenállás tagja,a náci birodalom veszedelme, valamint az emberiség utolsó reménye. Csak Neked van hozzá gyomrod, fegyvered és leleményességed, hogy rendet vágj a nácik között és kirobbantasd az amerikai forradalmat.

A KÜLDETÉS

Amerika felszabadítása a náciktól

Amerikai földön veszed fel a harcot a náci hadigépezettel szemben. BJ Blazkowiczként óvod családodat és barátaidat, szerzel új szövetségeseket és nézel szembe a régmúltban szerzett démonaiddal, miközben egy ellenállók kisebb csapatát gyűjtöd össze.

Home Story Card Mission

A FEGYVERARZENÁL

Pusztító fegyverek

Aprítsd a nácikat csúcstechnológiás fegyverekkel, mint például a Laserkraftwerkkel, a Dieselkraftwerk, vagy közelharcnál használj feljesztett pisztolyokat, géppisztolyokat, vagy fejszéket. Ha egy kis változatosságot szeretnél a fegyverarzenálodban, úgy lehetsőgésed van módosítani fegyvereidet, sőt, egyidejűleg duplán is használhatod őket.

Home Story Card Arsenal

A TERV

Likvidálj minden utadba kerülő nácit

Mindenki kedvenc időtöltése! Engedd el a benned lakozó háborús hőst és osztogasd az ingyen ólomékszert a fricceknek! Használj futurisztikus fegyvereket Amerika felszabadításáért! Vedd elő az igazi játékstílusod és végezz a nácikkal különféle látványos módszerekkel! Csak rajtad áll, katona!

Home Story Card Plan

A játék 2017. október 27-én jelenik meg PC-re.

A mindent elsöprő előzetesét pedig itt tekinthetiek meg: